EZOTÉRIA

Nyomozás teszt - Mi rejtőzik a pszichéd mélyén?

Ez a pszichológiai vizsgálat, melyet egy erdélyi pszichoanalitikus csoport állított össze, teljesen forradalmi, és rengeteg aspektust feltár az emberi pszichéről. Nincs más teendőd, mint egy rövid időre nyomozóvá válni, elemezni a 4 emeletes (plusz földszint) ház ablakait, és megállapítani, hogy szerinted melyik szinten történt bűncselekmény. Választásod hihetetlen dolgokat árul el rólad!

 

Nézd végig figyelmesen az összes emelet ablakait! Mit látsz a földszinten? És az 1. emeleten? Mi tűnik fel a másodikon? Netán valami gyanús a harmadikon? Esetleg a 4.-en történt meg a tökéletes bűncselekmény? Miért pont ott? Választásod a személyiséged eddig ismeretlen részleteire hívja fel a figyelmedet. Megismerheted az erősségeidet, ám a gyengeségeidre is fény derül, ahogyan a saját félelmeiddel is szembe nézhetsz, de meglátod az örömforrásaidat is. Készen állsz a nagy tesztre?

 

FÖLDSZINT 

1. EMELET
2. EMELET
3. EMELET
4. EMELET

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL