FÉSZEK

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

A Feng Shui – szó szerinti jelentése: szél és víz – ősi kínai életbölcselet, amely egyebek között a minket körülvevő tárgyak kiválasztásával és elhelyezésével is segít megteremteni a harmóniát. Elvei szerint, a megfelelő tárgyak hasznosítják és erősítik a csít, az életerőt körülöttünk. Néhány tárggyal azonban a gazdagságod érdekében is sokat tehetsz.

Minden lakásban van egy úgynevezett gazdagság zóna, egy pénzsarok, amely a megfelelő tárgyak segítségével erősíti az energiákat, ezáltal azt is elősegíti, hogy több pénzt vonzhass magadhoz. Ez a zóna a bejárattól legtávolabb eső sarok. Lássuk, milyen tárgyakat érdemes ide elhelyezni annak érdekében, hogy egy kis többlet-bevételre tegyünk szert.

 

2. Háromlábú béka


A háromlábú béka talán a legszerencsésebb pénzszimbólum. Egy „pénzágyon” ül és még a szájában is pénzérme található. A Feng Shui szerint aranyat vonz a házhoz, így mindenképpen érdemes elhelyezni a lakásban. Arra azonban ügyelj, hogy ne tedd túl alacsony helyre, és átlósan helyezd el a bejárati ajtóhoz viszonyítva. Így olyan, mintha arra várna, hogy üdvözölje a pozitív energiákat, és természetesen a pénzt. Minél több van belőle, annál több pénzt vonz be.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL