FÉSZEK

Miért fontos a tér a lakásban? - Tudd meg, milyen szerepe van ebben a feng shui-nak!

A helyfelszabadítás kiváló módja annak, hogy a lakásban stagnáló energiákat ismét felszabadítsd és mozgásba hozd. A feng shui filozófiája szerint, ha az otthonodban rend uralkodik, akkor az elmédben és az életedben is kitisztulnak a dolgok. Szabadabb és nyitottabb leszel.

Ha elegendő helyet teremtesz a lakásban, akkor szó szerint energiát szabadítasz fel. Számos módszer létezik arra, hogyan teremtheted meg otthonodban a békét és a harmóniát, ilyenek a nyugtató hatású zenék, a gyógyerejű kristályok, a gyógynövények vagy éppen a tibeti tálak. Ám sokan megfeledkeznek arról, hogy milyen fontos az, hogy elegendő tér legyen a lakásban, holott ez az apróságnak tűnő dolog könnyedén és praktikusan képes javítani az életminőségeden.

Szép lassan szabadíts fel elegendő helyet a lakásban és alakíts ki egy olyan sarkot, ahol feltöltődhetsz a mindennapokban. Ha csak napi pár percet szánsz arra, hogy helyet szabadíts fel az otthonodban, máris képes vagy mozgásba hozni az energiát. 

Íme, néhány remek módszer, hogy elegendő helyet szabadíthass fel a lakásban 

1. Sétálj egyet vagy meditálj és lazulj el, ha úgy érzed, hogy összecsaptak a fejed fölött a hullámok.
2. Ha valamilyen új kezdetre vágysz, rakj rendet a lakásban és takaríts ki vagy töröld le a polcokat.
3. Helyezz el a lakásban zsályát vagy valamilyen más gyógynövényt, mindezt tudatosan. Nem csupán remekül mutat, és jó illata van, de megtisztítja és feltölti energiával a helyet.
4. Engedd az energiát áramlani, tartsd mozgásban. Már egy pár perces napi rendrakás és minimális helyfelszabadítás is lendületbe hoz. 

A helyfelszabadítás előnyei:

6. Életbe lép a kreatív mágia

Amikor az energia elkezd áramolni, akkor te is sokkal kreatívabb leszel. A kreatív folyamat ugyanis az öntudatlan teremtés folyamata, nem működik kontroll alatt. Ha ezek az energiák stagnálnak és blokkolva vannak, akkor túlzottan megpróbálod irányítani az életed. Próbálj meg szünetet tartani, helyezz el a lakásban növényeket, hadd áramolhasson az energia. Rakj rendet és töltődj fel zenével.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL