FÉSZEK

Rendezd be otthonod a személyiségednek megfelelően - Alakíts ki olyan környezetet, ahol boldog vagy!

Az érzéseid alakítják a fizikai valóságot, a fizikai való pedig kihat a gondolkodásmódra. Ám a legtöbben hajlamosak erről megfeledkezni, amíg csak egy konkrét esemény nem kényszeríti rá őket, hogy szembe nézzenek vele. Az élet folyton változik, elköltözöl, véget ér egy kapcsolat, rád talál egy új szerelem, vagy munkahelyet váltasz – ez pedig tükrözi, mennyire képes a környezet befolyásolni a hangulatodat.

Ha valóban azt szeretnéd, hogy megfelelő környezetet teremthess, ahol igazán jól érzed magad, kezdd az otthonoddal. Nyilvánvaló, hogy önmagában egy csodás lakás még nem helyettesítheti a személyes fejlődést – ez túl egyszerű lenne, nem igaz? Ám ha „összerakod” a környezetedet a belsőddel és a saját személyiségeddel, hatalmas változásokat tapasztalhatsz.

No de hogyan győződhetsz meg arról, hogy a lakásod valóban árulkodik-e a személyiségedről? Nézz körül a lakásban és vizsgálj meg mindent alaposan. Néhány kiindulópont, hogy a berögzült minták érvényesülnek-e, vagy inkább a saját személyiséged:

  1. Egyhangú és szürke a lakás stílusa?
  2. Mennyi természetes fény jut be az otthonodba? Esetlegesen még nappal is el van sötétítve a lakás?
  3. Hogyan választottad meg a színeket (vagy azok hiányát), a személyiséged valóban visszatükrözi? Netán félsz valami igazán újat kipróbálni, és inkább a szokványos színek mellett tetted le a voksod?
  4. Ha körbenézel, úgy érzed, mintha valaki más életét élnéd, és nem utal semmi arra, hogy te milyen is vagy?
  5. Árulkodik arról a dekoráció, hogy ki voltál korábban, vagy hogyan váltál azzá, aki most vagy?

Éppen a különleges, csak rád jellemző személyiségjegyek teszik egyedivé az otthonod, ám sokan nem merik megjeleníteni mindezt. Mindez azért van, mert az ego fél, ez a trükkös tudattalanban meghúzódó bajkeverő minden változásnak ellenáll, hiszen így sokkal kényelmesebb. Szerencsére azonban a változás és a fejlődés egyáltalán nem olyan nehéz, mint hinnéd. Légy nyitott a dolgokra, gondold át, hogy melyek ragadnak meg az alábbi tippekből és élvezd a személyiséged visszatükröző új otthon kényelmét.

Hogyan alakíthatsz ki olyan környezetet a lakásban, ahol valóban boldog vagy és a személyiséged tükrözi?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Ha gondoskodó vagy önfeláldozó típus vagy

Nagylelkű vagy, tele szeretettel és kedvességgel. Az emberek jól tudják, hogy mindig számíthatnak rád, ám te magad kevéssé panaszkodsz, akkor sem, ha valóban gondjaid akadnak. Képes vagy mások javára lemondani a saját igényeidről, és magadat általában háttérbe szorítod.

Gondolj az otthonodra úgy, mintha egy olyan hely lenne, ahol szép lassan visszanyered az erődet és végre magaddal foglalkozhatsz. Hozd létre a te kis saját személyes szentélyedet, helyezz el illatos gyertyákat, alkalmazz aromaterápiás szórófejjel ellátott spray-ket. Mindig emlékeztesd magad arra, hogy ideje kicsikét önmagadra is gondolni, pihenj meg a személyes szentélyed előtt. Szerezz be szatén vagy selyem ágyneműt, a megvilágítás pedig legyen megnyugtató és lágy. A hálószobát varázsold szinte hívogatóvá.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL