FÉSZEK

Új évszak új otthont hozzon - 8 varázslatos tipp a hangulatos őszi fészekért

Eljött az évnek az az időszaka, amikor sok időt töltesz majd otthon, így aktuálissá válhat a lakás felfrissítése. Néhány ötlettel egészen új köntösbe öltöztetheted otthonodat, teljesen átvarázsolva ezzel a családi fészek hangulatát.

 

Ahhoz, hogy jól érezd magad otthonodban, és meghitt családi fészket varázsolj belőle, ha már beköszöntött az ősz, nem kell megszabadulnod a bútoroktól, kiegészítőktől. Néhány találékony és okos ötlettel ugyanis egészen új köntösbe öltöztetheted otthonodat, ily módon a pénztárcádnak sem lesznek álmatlan éjszakái. A következő tanácsokat megfogadva igazán otthonos és stílusos enteriőrt varázsolhatsz magad köré, és még az őszre is felkészülhetsz.

6. Mondj búcsút a régi függönyöknek, egyéb kiegészítőknek


Főleg akkor, ha úgy látod nem illik elképzelt otthonod atmoszférájába. Nem kell sajnálni őket, a szekrény mélyén megbújva később még hasznodra lehetnek. Gondolva a jövőre, válassz valamilyen egyszerű világos függönyt, ami mostani elképzeléseidnek jobban megfelel. Inkább a kiegészítőkkel és a többi lakástextillel bolondítsd meg a látványt! Varrass vagy akár varrj saját magad új fazont a régi függönynek pl.: roló.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL