Hozzávalók
- 600 g hús (sertés, marha, csirke vagy borjú)
- 2 fej vöröshagyma
- 750 g burgonya
- 1 zellergumó
- 3 szál sárgarépa
- 1 póréhagyma
- só, édes paprika
- 1 csokor petrezselyem
- húsleves vagy víz
Elkészítés
A húst vágd darabokra, majd vágd apróra a hagymát. Tisztítsd meg a többi zöldséget, vágd vastag szeletekre a burgonyát, a zellert és a sárgarépát, a póréhagymát pedig vékony karikákra. Tedd a húst, a burgonyát és a zöldségeket egy fazékba, öntsd fel forró húslevessel vagy vízzel, úgy, hogy teljesen ellepje. Sózd meg, tegyél bele ízlés szerint pirospaprikát, majd fedő alatt párold kb. 1,5 órát. A végén szórd a tetejére az apróra vágott petrezselymet.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK