Hozzávalók
- 600 g hús (sertés, marha, csirke vagy borjú)
- 2 fej vöröshagyma
- 750 g burgonya
- 1 zellergumó
- 3 szál sárgarépa
- 1 póréhagyma
- só, édes paprika
- 1 csokor petrezselyem
- húsleves vagy víz
Elkészítés
A húst vágd darabokra, majd vágd apróra a hagymát. Tisztítsd meg a többi zöldséget, vágd vastag szeletekre a burgonyát, a zellert és a sárgarépát, a póréhagymát pedig vékony karikákra. Tedd a húst, a burgonyát és a zöldségeket egy fazékba, öntsd fel forró húslevessel vagy vízzel, úgy, hogy teljesen ellepje. Sózd meg, tegyél bele ízlés szerint pirospaprikát, majd fedő alatt párold kb. 1,5 órát. A végén szórd a tetejére az apróra vágott petrezselymet.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK