Hozzávalók
- 100 g füstölt kolbász
- 4-6 szelet bacon
- 4 tojás
- 100 g koktélparadicsom
- 1 teáskanál oregánó
- olivaolaj
- só bors
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, vajazd ki a tepsit és helyezd el benne a kolbászt és a szalonnát. Süsd kb. 10 percig, majd a sütőből kivéve, rendezd el őket úgy, hogy közé férjen a tojás. Óvatosan üss egy-egy tojást az üres helyekre, tedd bele a félbevágott koktélparadicsomokat, majd szórd meg oregánóval, sóval, borssal. Tedd vissza a tepsit a sütőbe, amíg a tojások meg nem sülnek.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK