Hozzávalók
- 4 nagy főtt tojás kockákra vágva
- 1 avokádó kockákra vágva
- 2 újhagyma karikákra vágva
- 4 szelet bacon szalonna felkockázva
- 100 ml alacsony zsírtartalmú joghurt
- 1 evőkanál tejföl
- 1 lime
- 1 evőkanál friss apróra vágott kapor
- só bors
Elkészítés
Tedd a tojásokat, az avokádót, az újhagymát és a szalonnát egy salátástálba, majd tedd félre. Egy másik tálban keverd össze a joghurtot és a tejfölt, majd add hozzá a citrom levét, a kaprot, a sót és a borsot. Öntsd a joghurtos öntetet a salátára, és keverd jól össze. A tetejét kaporral és apróra vágott szalonnával díszítsd.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK