{KEPGALERIA}
Ezeket a változatokat készítheted úgy, hogy felaprítod a hozzávalókat, vagy úgy, hogy egyszerűen csak beledobálod a kiválasztott zöldséget, gyümölcsöt. Ez utóbbi akkor praktikus, ha asztalnál ülve fogyasztod az italt, mert akkor a végén ki tudod kanalazni.
Málnás-barackos: apríts hozzá 1 marék málnát és 3 szem őszibarackot.
Epres limonádé: Adj az italodhoz 1,5 bögre aprított epret.
Rebarbarás-epres: Tégy a limonádédba fél kiló aprított rebarbarát, és 3 bögre turmixolt epret
Gyömbéres: Ehhez a limonádéhoz egy kis mennyiségű gyömbért le kell reszelned, ezt pár percig forralnod, majd ha kihűlt, a már kész limonádédhoz adnod. Valóban kevés gyömbért használj, mert nagyon erős, egy literhez maximum egy diónyit adj hozzá.
OLVASS TOVÁBB!
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Visszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK