{KEPGALERIA}
Ezeket a változatokat készítheted úgy, hogy felaprítod a hozzávalókat, vagy úgy, hogy egyszerűen csak beledobálod a kiválasztott zöldséget, gyümölcsöt. Ez utóbbi akkor praktikus, ha asztalnál ülve fogyasztod az italt, mert akkor a végén ki tudod kanalazni.
Málnás-barackos: apríts hozzá 1 marék málnát és 3 szem őszibarackot.
Epres limonádé: Adj az italodhoz 1,5 bögre aprított epret.
Rebarbarás-epres: Tégy a limonádédba fél kiló aprított rebarbarát, és 3 bögre turmixolt epret
Gyömbéres: Ehhez a limonádéhoz egy kis mennyiségű gyömbért le kell reszelned, ezt pár percig forralnod, majd ha kihűlt, a már kész limonádédhoz adnod. Valóban kevés gyömbért használj, mert nagyon erős, egy literhez maximum egy diónyit adj hozzá.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK