Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

9 elterjedt konyhai malőr, ami megnehezíti az életünket

Szerző:
Szabó Anna
Te is meghámozod a fokhagymát, mielőtt felvágod? Percenként ellenőrzöd a sütőben sülő ételt? Valójában mind követünk el hibákat a konyhában. Talán semmi komoly gond nincs ezzel, ugyanakkor csak felesleges nehézségeket okozunk magunknak, néha pedig elrontjuk az ételt. Összegyűjtöttünk hát néhány tippet, hogy legközelebb kikerülhesd ezeket a hibákat.

.

4. Rosszul verjük fel a krémeket, tejszínhabot

Tapasztalt háziasszonyok figyelmeztetnek minket, hogy ha nem készítjük megfelelően elő a habverőt, a krém állaga nem olyan lesz, mint amilyet szeretnél. Szerencsére az előkészület nem túl nehéz. Mindössze hűtőbe kell tenned előtte a keverőtálat és a habverő karjait, így a krém sokkal keményebb és jobb textúrájú lesz.

gasztro gasztronómia konyhafortélyok konyha
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL