Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

9 elterjedt konyhai malőr, ami megnehezíti az életünket

Szerző:
Szabó Anna
Te is meghámozod a fokhagymát, mielőtt felvágod? Percenként ellenőrzöd a sütőben sülő ételt? Valójában mind követünk el hibákat a konyhában. Talán semmi komoly gond nincs ezzel, ugyanakkor csak felesleges nehézségeket okozunk magunknak, néha pedig elrontjuk az ételt. Összegyűjtöttünk hát néhány tippet, hogy legközelebb kikerülhesd ezeket a hibákat.

.

5. Nem megfelelően állítjuk be a kenyérpirítót

Sokan alapértelmezettre állítjuk a kenyérpirítót, amikor először használjuk, és onnantól már úgy is hagyjuk. Ez azonban csak akkor jó, ha mindösszesen egyfajta kenyeret használunk. Különböző típusú kenyereknél változtatnod kell a pirító beállításait, minden egyes alkalommal, amikor használod. A pirítós minősége ugyanis függ a kenyér fajtájától, a vastagságától és a sütési módtól.

gasztro gasztronómia konyhafortélyok konyha
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL