Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

A legízletesebb saláták a világ minden tájáról

Szerző:
Szabó Anna
Ebben az összeállításban olyan salátákat mutatunk be, melyeket többé-kevésbé ismerünk, és hidegtálak gyakori szereplői. Miért ne készíthetnénk el őket akár az ebéd mellé, vagy uzsonnára, netán a fogyókúrás étrend részeként?

 

{KEPGALERIA}

 

 

Bolgár saláta

Hozzávalók


4 db paprika
4 db paradicsom
1 fej vöröshagyma vagy lilahagyma
1 nagy kígyóuborka
1 csipet só
1 evőkanál borecet
2-3 evőkanál olaj
10 dkg juhsajt vagy juhtúró

Elkészítés


A megtisztított zöldpaprikát vékony csíkokra, a paradicsomot kockákra, az uborkát és a hagymát vékony szeletekre vágjuk.
Hozzáadjuk az ecetet a sóval, majd olajjal megöntözzük. Legalább fél órára állni hagyjuk, tálalás előtt megszórjuk a tetejét reszelt juhsajttal vagy szétmorzsolt juhtúróval.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL