Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

A legízletesebb saláták a világ minden tájáról

Szerző:
Szabó Anna
Ebben az összeállításban olyan salátákat mutatunk be, melyeket többé-kevésbé ismerünk, és hidegtálak gyakori szereplői. Miért ne készíthetnénk el őket akár az ebéd mellé, vagy uzsonnára, netán a fogyókúrás étrend részeként?

 

{KEPGALERIA}

 

 

Svéd gombasaláta

Hozzávalók

fél kg gomba
15 dkg hagyma
3 evőkanál paradicsompüré
1 dl olaj
1 citrom leve
só, bors és babérlevél

Elkészítés


Mossuk meg és szeleteljük fel a gombát. A hagymát szeljük vékony karikákra és pároljuk meg az olajon. Adjuk hozzá a gombát, majd a paradicsompürét, a fűszereket és a citromlevet.
Pároljuk puhára és miután kihűlt, merjük ki az olajból. Nem kell pihentetni, már tálalhatjuk is.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL