{KEPGALERIA}
Orosz hússaláta
Hozzávalók
2 közepes nagyságú burgonya
15 dkg sült hús
1 alma
10 dkg savanyú uborka
2 db főtt tojás
1 tubus majonéz
1 kávéskanál mustár
1 kávéskanál porcukor
1 citrom kifacsart leve
pici só,bors
Elkészítés
A burgonyát főzzük meg a héjában, várjuk meg, míg kihűl, majd hámozzuk meg és vágjuk gyufaszál vékonyságúra. Hámozzuk meg és magozzuk ki az almát, majd az uborkával és a hússal együtt vágjuk fel a krumplihoz hasonló módon.
A majonézt ízesítsük sóval, borssal, porcukorral és citromlével, majd adjuk a darabolt hozzávalókhoz. Jó, ha hagyjuk 1-2 órát pihenni, hogy összeérjenek az ízek.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK