Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

A legízletesebb saláták a világ minden tájáról

Szerző:
Szabó Anna
Ebben az összeállításban olyan salátákat mutatunk be, melyeket többé-kevésbé ismerünk, és hidegtálak gyakori szereplői. Miért ne készíthetnénk el őket akár az ebéd mellé, vagy uzsonnára, netán a fogyókúrás étrend részeként?

 

{KEPGALERIA}

 

 

Orosz hússaláta

Hozzávalók

2 közepes nagyságú burgonya
15 dkg sült hús
1 alma
10 dkg savanyú uborka
2 db főtt tojás
1 tubus majonéz
1 kávéskanál mustár
1 kávéskanál porcukor
1 citrom kifacsart leve
pici só,bors

Elkészítés


A burgonyát főzzük meg a héjában, várjuk meg, míg kihűl, majd hámozzuk meg és vágjuk gyufaszál vékonyságúra. Hámozzuk meg és magozzuk ki az almát, majd az uborkával és a hússal együtt vágjuk fel a krumplihoz hasonló módon.
A majonézt ízesítsük sóval, borssal, porcukorral és citromlével, majd adjuk a darabolt hozzávalókhoz. Jó, ha hagyjuk 1-2 órát pihenni, hogy összeérjenek az ízek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL