Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

A legízletesebb saláták a világ minden tájáról

Szerző:
Szabó Anna
Ebben az összeállításban olyan salátákat mutatunk be, melyeket többé-kevésbé ismerünk, és hidegtálak gyakori szereplői. Miért ne készíthetnénk el őket akár az ebéd mellé, vagy uzsonnára, netán a fogyókúrás étrend részeként?

 

{KEPGALERIA}

 

 

Franciasaláta

Hozzávalók

30 dkg főtt sárgarépa
20-20 dkg főtt burgonya és zöldborsó
10 dkg főtt fehérrépa
20 dkg alma
20 dkg savanyú uborka
tartármártás
mustár
citromlé
só, bors

Elkészítés


Ha frissen főztük a zöldségeket, akkor hagyjuk őket kihűlni. Amikor ez megtörtént, vágjuk kis kockákra az almával és az uborkával együtt, majd adjuk hozzájuk a zöldborsót.
Sózzuk, borsozzuk, öntözzük meg citromlével és keverjük össze a tartármártással.
Tálalás előtt pihentessük a hűtőben 2-3 órát, hogy összeérjenek az ízek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL