Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Kitűnő vendégváró finomságok

Szerző:
Szabó Anna
Rohamosan közeledik az év vége, amikor mindenhol megfordul egy kisebb-nagyobb vendégsereg. Ezért összegyűjtöttük a legjobb vendégváró falatokat, melyekkel biztos, hogy nem okozol csalódást senkinek!

 

{KEPGALERIA}

 

 

Joghurtos padlizsánkrém

Hozzávalók

• 2 db nagyobb padlizsán (kb. 50 dkg)
• 2 evőkanál olívaolaj
• 1 pohár joghurt
• 2-3 gerezd fokhagyma
• Só
• Esetleg bors

Elkészítés

A padlizsánt megmossuk, berakjuk a sütőbe, és addig sütjük, amíg összeesik. Azután kivesszük a sütőből, lehúzzuk a héját, és a fokhagymával összeturmixoljuk. Egy jól záródó edénybe tesszük, hozzáadjuk az olívaolajat, a sót és a joghurtot, majd jól összekeverjük. Pirítóssal mennyeien finom!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL