{KEPGALERIA}
Joghurtos padlizsánkrém
Hozzávalók
• 2 db nagyobb padlizsán (kb. 50 dkg)
• 2 evőkanál olívaolaj
• 1 pohár joghurt
• 2-3 gerezd fokhagyma
• Só
• Esetleg bors
Elkészítés
A padlizsánt megmossuk, berakjuk a sütőbe, és addig sütjük, amíg összeesik. Azután kivesszük a sütőből, lehúzzuk a héját, és a fokhagymával összeturmixoljuk. Egy jól záródó edénybe tesszük, hozzáadjuk az olívaolajat, a sót és a joghurtot, majd jól összekeverjük. Pirítóssal mennyeien finom!
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK