Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Kitűnő vendégváró finomságok

Szerző:
Szabó Anna
Rohamosan közeledik az év vége, amikor mindenhol megfordul egy kisebb-nagyobb vendégsereg. Ezért összegyűjtöttük a legjobb vendégváró falatokat, melyekkel biztos, hogy nem okozol csalódást senkinek!

 

{KEPGALERIA}

 

 

Édesköményes szendvics

Hozzávalók

• 8 szelet kenyér (rozsos, magvas)
• 1 közepes db édeskömény
• 1 közepes db alma
• 1 fél citromból nyert citromlé
• 10 dkg feketeerdő sonka (szeletelt)
• 5 dkg füstölt hal (lazac)
• 2 ek tejföl
• 5 kávéskanál majonézes torma

Elkészítés

A kenyérszeleteket megpirítjuk. Az édesköményt és az almát lereszeljük, összekeverjük, és citromlével megcsöpögtetjük. A tejfölt összekeverjük a majonézes tormával. A pirítós szeleteket megkenjük az almás-édesköményes keverékkel, ráhelyezünk egy-egy szelet sonkát, lazacot és végül meglocsoljuk a tejfölös-tormás szósszal.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL