{KEPGALERIA}
Áfonyás krém müzlivel
Hozzávalók
• 20 dkg áfonya
• 100 g müzli
• 25 dkg tehéntúró
• 30 ml görög joghurt
• 5 ek cukor
• 2 ek citromlé
Elkészítés
Az áfonyaszemeket alaposan megmossuk, ha szeretnénk, kicsit villával össze is nyomkodhatjuk. Összekeverjük a cukor felével, és kicsit állni hagyjuk. A túrót villával összenyomkodjuk, hozzáadjuk a joghurtot, és a maradék cukorral illetve citromlével alaposan összekeverjük. A desszertes pohár aljára tesszük a kb 2 ek müzlit, rászórunk pár áfonyaszemet, és ráöntjük a joghurtos masszát. A rétegezést addig folytatjuk, amíg el nem fogynak a hozzávalóink.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK