Összegyűjtöttük, milyen ételek és tápanyagok mennyiségét érdemes korlátoznod annak érdekében, hogy megelőzd az idő előtti öregedést, valamint az egészségedet.
A cukor felelőssé tehető a hízásért, a ráncok kialakulásáért, a megereszkedő bőrért, valamint általánosságban beszélve az egészség megromlásáért. A túl sok cukor fogyasztása egy glikáció nevű jelenséget okoz: az a cukor, amit a szervezet képtelen feldolgozni, fehérjékhez és lipidekhez kötődik. Ez roncsolja a bőrben található kollagént, és gyorsítja a ráncok megjelenését.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK