Összegyűjtöttük, milyen ételek és tápanyagok mennyiségét érdemes korlátoznod annak érdekében, hogy megelőzd az idő előtti öregedést, valamint az egészségedet.
A cukor felelőssé tehető a hízásért, a ráncok kialakulásáért, a megereszkedő bőrért, valamint általánosságban beszélve az egészség megromlásáért. A túl sok cukor fogyasztása egy glikáció nevű jelenséget okoz: az a cukor, amit a szervezet képtelen feldolgozni, fehérjékhez és lipidekhez kötődik. Ez roncsolja a bőrben található kollagént, és gyorsítja a ráncok megjelenését.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan lehet stresszmentes egy fogászati kezelés?
Sokan már attól is idegesek lesznek, ha csak rágondolnak a fogorvosi székre....
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
Mi a különbség a szemvizsgálat és a látásvizsgálat között?
A köznyelvben gyakran egymás szinonimájaként használjuk, ám a szemvizsgálat és a látásvizsgálat nem ugyanaz. Szemünk egészsége érd...
KÖZÉRZETNyomkodjuk-e a pattanásokat? A La Roche-Posay inkább a hámlasztásban hisz!
A pattanások nyomkodása valós probléma, főleg akkor, ha a tükör előtt állva nem tudsz ellenállni a kísértésnek....
KÖZÉRZETNyári nyomás, őszi nyugi: a pihenés is lehet kimerítő?
Sok ember számára a nyár a boldogság és a kikapcsolódás időszaka. Napsütés, nyaralás, élmények – mindez egyesek számára örömte...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK