Íme, 13 hamis étel, amit talán minden nap megvásárolsz:
Néhány gyártó annyira kreatív, hogy még tejszínre sincs szükségük ahhoz, hogy tejszínhabot készítsenek. 1966-ban egy amerikai kémikus, William Mitchell találta fel a kókuszolajból, kukoricaszirupból, természetes ízesítőből és zselésítőanyagból álló keveréket, amit a tejszínhab helyettesítésére használnak. Tartalmazott tejet, de csak minimális mennyiségűt. Persze előnye is van: jól néz ki és könnyű vele dolgozni, ha amatőr vagy. Egy tapasztalt séf azonban mindig észreveszi a különbséget.
Hogyan kerüld el?
Az összetevők között nem lehet növényi zsír és cukor.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK