Íme, 13 hamis étel, amit talán minden nap megvásárolsz:
Az élelmiszergyártók nem szeretik a pazarlást, mert minél nagyobb veszteséggel dolgoznak, annál több pénzt veszítenek. Kémikusok ezért kifejlesztettek egy transzglutamináz nevű anyagot, ami összefogja a húsdarabokat, hogy az eredmény étvágygerjesztő legyen. Ez a kötőanyag azonban nem veszélytelen. Bár az emberekben és állatokban is termelődik, ha túl sokat viszünk be belőle, allergiás reakciókat, emésztési bántalmakat és cölikáliát válthat ki.
Hogyan kerüld el?
Vásárolj farmon tenyésztett állatoktól származó húst, illetve kerüld a gyorsfagyasztott termékeket. A ragasztott húst könnyű megkülönböztethető a valóditól, mert a benne lévő vonalak nem látszanak természetesnek.
OLVASS TOVÁBB!
Öt gyakori mentális zavar a nők körében
A mentális egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét alapja, amely alakulását a nők esetében számos egyedi tényező befoly...
KÖZÉRZETHogyan kezelhetjük hatékonyan a torokfájást?
Sokunk életét megkeseríti a hidegebb hónapokban a kaparó, fájó és a nyeléskor jelentkező kellemetlen fájdalom. Ilyenkor alig várjuk, ...
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK