KÖZÉRZET

5 hiba, amit elkövetsz az okostelefonod használata közben - Árt az egészségednek!

Manapság sok mindenre használjuk a mobiltelefonunkat. Rengeteg fontos információt tárolunk benne magunkról, az ébreszt minket a korareggeli órákban, és mindeközben figyeltethetjük vele az alvásunk minőségét egészségügyi okokból. Talán ezért is tartjuk mindig olyan közel magunkhoz.

Most megmutatjuk azokat a hétköznapi bakikat, amelyeket mindannyian elkövetünk a telefon használatakor. Érdemes azt is megjegyezni, hogy mire kell figyelned annak érdekében, hogy egy kicsit egészségkímélőbb módon tudd élvezni a modern technológia kínálta lehetőségeket.

4. Folyamatos kontaktban van a bőröddel

Rengeteg kutató tanulmányozza a kapcsolatot a telefonok és a rákos betegségek között, különös tekintettel annak 900 Megaherz-es jelátvivőjére, ami a készülék felforrósodását okozza. A bőröd könnyen, apró részletekben szívja fel a kibocsátott hőt, minden egyes alkalommal, amikor a telefon azzal közeli kontaktusba kerül. Habár a rádiófrekvencia sugárzásnak nincs más bizonyított hatása az emberi testre, köztudott tény, hogy a hőfelszívódás aránya drasztikusan csökken, amint nő a távolság a bőr felszíne és a telefon között. Ennek megakadályozása érdekében használj fülhallgatót vagy kihangosítót a telefonáláshoz, a gyakori érintkezés megakadályozása érdekében.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL