KÖZÉRZET

6 jel, hogy a tested toxikusan túlterhelt

Toxin, mérgező… ijesztő szavak ezek, melyek már önmagukban is félelmet, szorongást váltanak ki az emberből. Azt mindenki tudja, hogy a szervezetre nézve káros, azt azonban már kevesebben értik, hogy kerül a testünkbe. Akár egy méhcsípés, állatharapás, mérgező, szennyezett növény vagy élelmiszer fogyasztása által is kialakulhat a toxikus túlterheltség.

 

Nézd meg, mi a toxikus túlterheltség 6 alapvető jele, és ha bármelyiket tapasztalod magadon, érdemes alapos méregtelenítésbe fognod.

{KEPGALERIA}

2. Levertség

A feldolgozott élelmiszerek és a gyorséttermi ételek általában telis tele vannak cukorral, ugyanis így jobban gerjesztik az étvágyat. A szervezetnek természetesen szüksége van cukorra a helyes működés érdekében, ám nem mindegy, hogy milyen formában, és mennyit viszünk be belőle. A cukor bizonyos mértékben a test üzemanyaga, ám az egyszerű cukrok a cukros üdítőitalokból, a cukorkákból, és a feldolgozott élelmiszerekből általában kiszorítják a többi, gazdag tápanyagot. A magas cukorbevitel hatására eluralkodhat rajtunk a letargia és a levertség, arról nem beszélve, hogy súlygyarapodáshoz, magas vérzsírhoz vezet, melyek igencsak hozzájárulnak a szívbetegséghez.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL