KÖZÉRZET

7 módszer, amelynek segítségével harmonizálhatod, kitisztíthatod és feltöltheted a csakráidat!

Szerző:
Szabó Anna
A csakrákat fontos tisztán és nyitva tartani. Velük könnyebben megy az érzékelés, az energia felvétel és leadás, hiszen olyanok, mint a kis kapuk. Ha el vannak tömítve, vagy elzáródnak, súlyos problémák adódhatnak, mert leáll az adott csakra működése és negatív hatásokat vált ki, - aminek meglesz a maga testi és lelki hátrányai – és diszharmonikus lesz, harmonikus helyett. Ennek elkerülése végett megmutatjuk, hogyan harmonizáld a csakrádiat!

 

A csakrák erő, energia, erő központok, amik összefüggésben állnak egymással. A szó maga szanszkrit, mely kereket, korongot jelent. Ezeken keresztül hullámzik az energia. Az óramutatójárásval megegyezően forognak a csakrák, energiát vesznek fel a környezetükből. Az ellenkező irányba energiát adnak le. 

Lehetőségünk nyílik a csakragyógyításra, amely segíti az adott csakra harmonikus működését, és kiküszöböli az azzal kapcsolatosan adódó gondokat. Egészségesebbé teszi testünket és lelkünket. Oldja a stresszt, és a kezelés során elszabadulhatunk hétköznapi panaszainktól. Továbbá, amely csakrához adódó testrészeken merülnek fel egészségügyi, akár lelki szintű problémák, az azt jelenti, hogy nem működik jól az adott csakra és kezelésre szorul. Ha nem egészségesek, ha összezsugorodnak, elszíneződnek, és koszossá válnak. Tiszta színűeknek kell lenniük, és egyforma, egészséges nagyságúaknak. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL