KÖZÉRZET

Cukor, glutén, tej, vagy alkohol? - Arcod állapota felfedi, mi az, ami nem tesz jót a testednek

Honnan tudhatod, hogy a tested tolerálja-e az alkoholt, a glutént, a tejet vagy a cukrot? Nos, elég egy pillantás az arcodra és máris tudni fogod, melyik számít a legfőbb ellenségednek.

A bőr tükrözi az egészségi állapotunkat, és ezzel együtt az étrendünket is. A rossz étkezési szokások és bizonyos ételek intoleranciája felelős bizonyos bőrproblémák megjelenéséért, különösen az arcon. Ebben a cikkben 4 arctípust és annak mellékhatásait tárjuk fel, attól függően, hogy mely összetevők vagy ételek ártalmasak, vagy nem ártalmasak a testünk számára.

„Cukor arc”

A tünetek

A homlok vonalai és ráncai, a szem alatti táskák, az olajos ragyogás, a cisztás pattanások, a kimerült megjelenés, a bőr elvékonyodása és szürkés árnyalat megjelenése egyaránt jellemző azokra az emberekre, akik a cukor káros hatásaival küzdenek.

Mi miatt alakulhat ki?

Nem titok, hogy a rendszeresen és nagy mennyiségben fogyasztott cukor súlyos károkat okozhat a testsúlyunkban, az energiánkban és alapvetően az egészségünkben. Ezenkívül nem szabad elfelejteni, hogy a bőrre is hátrányos hatással van. A cukor beindít egy folyamatot, amely során a glükóz molekulák a kollagénhez kötik magukat, melyek aztán merevvé és rugalmatlanná válnak. Ha valóban szép és egészséges bőrt szeretnél, és eleged van a foltokból és ráncokból, akkor jó, ha távol tartod magad a cukortól. Arról nem beszélve, hogy a cukornak semmiféle tápértéke nincs. Ha nem tudod teljesen elkerülni, az is jó, ha alkalmanként kis mennyiségben fogyasztasz.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL