Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Illat és zamat - Gyógyító fűszercsodák

Szerző:
Szabó Anna
A fűszer az étel lelke, ráadásul a legtöbb fűszer gyógynövény. Egyre inkább kezdenek beszivárogni az egzotikus, keleties fűszercsodák. Sokan élvezettel vetik bele magukat a velük való kísérletezésbe, de bizalmatlanok is vannak még szép számmal. Legyen ez bátorítás számukra.

{KEPGALERIA}

Kardamom

Jellegzetes, erősen parfümös, hűsítő illatú keleti fűszer, főleg édességek ízesítésére használható. Jótékony hatással van a vérnyomásra, vértisztító és vizelethajtó hatású. Segíti az emésztést, véd a gyomorfekélytől. Az indiai konyha előszeretettel kombinálja rózsavízzel vagy ehető rózsaszirmokkal, gyümölcsökhöz és tejből kézült desszertekhez is alkalmazza.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL