Mutatjuk, mire képes a finom és egészséges pisztácia!
Ez a dióféle rengeteg egészséges összetevőt tartalmaz, mint a rost, a fehérje, a szénhidrát, az egészséges zsírok, a kálium a foszfor, az A- és B6-vitamin, a réz vagy a magnézium. Napi egy maréknyi pisztácia fogyasztása javasolt, és ne feledd, ha nem sós, annál jobb!
OLVASS TOVÁBB!
Tedd boldoggá az éved – az egészség most a legfontosabb!
Az újév mindig magával hozza a változás ígéretét: elhatározzuk, hogy többet sportolunk, egészségesebben étkezünk, és kevesebbet st...
KÖZÉRZETJóga az íróasztal mellett: Egyszerű gyakorlatok a munkahelyi feszültség oldására
A modern irodahelyiségekben dolgozók számára a hosszan tartó ülés és a stressz központi problémává vált....
KÖZÉRZETMit érdemes tudni a depresszióról?
A depresszió a civilizációs betegségek közé tartozik. Minden korosztályt érinthet, megzavarja a mindennapi életvitelt, és megakadályoz...
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK