LELKIPATIKA

4 jel, hogy túlságosan törődő vagy és 4 megoldás arra, miként állíthatnád le magad

Volt már úgy, hogy azért szólt meg a párod, a gyereked vagy egy barátod, mert túlságosan anyáskodó vagy? Mániákusan törődsz másokkal és szinte lelki beteg leszel attól, ha nem teheted meg? Ez nem csak rád nézve, de szeretteid számára is okozhat nehézségeket. De semmi gond, amellett, hogy van itt számodra 4 jel, amellyel lecsekkolhatod magad, hogy tényleg ennyire törődő vagy-e, adunk hozzá 4 megoldást is, mit tegyél megszállottságod ellen!

Gyakran veszel dolgokat maguktól értetődőnek

Az, hogy egyesek rajtad töltik ki a mérgüket, nem tisztelnek, kihasználnak, azt magától értetődőnek veszed. Az emberek látják mennyire jószívű, gyengéd és sokszor naiv vagy. De ennek nagyon nem kellene magától értetődőnek lennie, nem vagy senki lábtörlője!

Megoldás:

Fontos, hogy távolságot tarts a sértődékeny, őszintétlen emberekkel szemben, akik csak kihasználnak téged. Ahogy előbb is olvashattad, határokat kell húznod! Mindenkinek jár a tisztelet, ne hagyd, hogy megvonják tőled és megtiporják az önbecsülésedet! Ha valakinek nem tetszenek majd az új változtatásaid, lehet érdemes lenne elengedned, mert sok jót úgy sem várhatsz majd tőle…

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL