LELKIPATIKA

7 tipp, hogyan engedheted el a fájdalmas múltat

A fájdalomhoz, haraghoz és frusztrációhoz való ragaszkodás nem old meg semmit, sokan mégsem képesek őket elengedni. Ennek talán az az oka, hogy már az életük részévé váltak ezek az érzések, és furcsa módon kényelmesen érzik magukat a társaságukban. Ettől azonban továbbra is áldozatok maradnak, és képtelenek lesznek erős öntudattal szembenézni önmagukkal és a jövő kihívásaival.

Ha nehezen tudod elengedni a traumákkal teli múltadat, rossz kapcsolatokat, sérelmeket és veszteségeket, ez a 7 tipp segíteni fog:

Ne rágódj a múltban történt dolgokon

Ha nagy vonalakban kezded el nézni az életet, rájössz, hogy a dolgok nagy része, amik miatt aggódsz, valójában triviális. Ne a jelenben próbálj mindenre választ adni, élvezd az életet úgy, ahogyan jön. Koncentrálj a mostani időre, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból. Ne feledd, hogy a bizonytalanság az életünk része, és a megfelelő időben mindenre fény fog derülni. Ha azon aggodalmaskodsz, mi történt a múltban, illetve mit hozhat a jövő, folyamatos szorongásnak teszed ki magad, ami hosszú távon tönkretesz.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL