MÁGIA

Válassz egy angyalt és kérd az áldását, hogy teljesüljön a vágyad idei évben! - 5 angyalmágia

Mi az, amire a leginkább vágysz? Pénzre vagy szerelemre? Új munkára vagy  gyermekáldásra? Netán jó egészségre? Akkor válaszd ki a célodnak megfelelő angyalt és kérd az áldását! Végezd el a könnyű angyalmágiánk egyikét és váljanak valóra vágyaid az idei évben, mert ha az angyalok áldását élvezed, akkor semmi sem lehetetlen!

Barakiel arkangyal áldása

Barakiel a pénz, a bőség, a szerencse és a jólét angyala. Hogyha tőle kérnél áldást, hogy anyagilag rendben legyél és akár új munkát kapj, akkor 7 aranyszínű gyertyára lesz szükséged, amibe belekarcolod a nevét és a bőség szót. Mindezt csütörtöki napon. Helyezd el köralakban a gyertyákat és tedd középre a fényképedet, amit meg pénzérmékkel vegyél körbe. Érdemes lehet még egy kis gabonát is szórni köré. Közben füstölj babérral. Mikor készen állsz, mond el a következő igét:

„Kinek hatalma van a bőség és a jólét felett, úgy arra kérlek téged hatalmas Barakiel, hogy szórd rám áldásodat, hogy az idei évben meg legyen végre mindenem! Vedd le rólam a szegénység terheit, hogy ne keljen nekem és szeretteimnek hiányt szenvednie. Adj annyi szerencsét és bőséget, amennyit csak elbírok! Add meg nekem az eszközt, amivel vígan és könnyedén elérhetem célomat!”

Még 6 napon át végezd el ezt a mágiát.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL