Keselyű

 

Ennek a madárnak igencsak fura külseje van, messziről felismerhető. Érdekes csőre és a nyaka nagyon jellegzetes, akár egy horrorfilmből lépett volna elő. Szívesen tartózkodik mezőkön és a folyók holtágainál. Csapatban vadászik, és mindig szemmel tartja a kiszemelt áldozatot. Megvárja, míg az áldozata legyengül, majd elpusztul, és szép lassan körbekerítik a testet.

Ha a keselyűt választottad, akkor valószínűleg mások szemében kissé dominánsnak tűnsz és félelmetesnek, noha szelíd vagy és nyugodt legbelül. Éles eszű vagy és ügyes, amikor az élet dolgairól van szó. Tudod azt, hogy mikor mit érdemes mondani. Jó megfigyelőképességednek és éles szemeidnek köszönhetően helyesen látod az adott helyzetet, és képes vagy erősen koncentrálni. Ravasz vagy, de csak azokkal szemben, akik megérdemlik. Általában elégedetten fogadod mindazt, ami vár rád az életben.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL