REJTÉLY-MISZTIKA

5 rendőrségi vizsgálat, amelyek megoldását médiumok segítették elő

Rengetegen állítják, hogy tisztánlátók, médiumok és képesek megoldani a rejtélyeket, meglátni a jövőt. A sok szélhámos mellett akadnak olyanok, akik valóban képesek is rá! Ma sokan megvetik azt az elképzelést, miszerint a médiumok segíthetnek a hatóságoknak a nyomozásban, pedig úgy tűnik, van, amikor tényleg eredményesebbnek bizonyulnak az átlagembernél! Ez az 5 is azt bizonyítja!

Úgy néz ki, néha valóban érdemes lehet bevonni a médiumokat a rendőrségi nyomozásokba:

Ez a nyomozó egy médiumnak köszönheti, hogy megtalálta az eltűnt nő testét

1996. június 1-jén a 22 éves egyedülálló anya, Nicole Arochas otthagyta lányát szüleivel, hogy kimenjen estére. Nicole aznap éjjel nem tért haza. Apja az eltűnését Jim Novak nyomozónak jelentette, a New Jersey-i rendőrségen Sayreville-ben.

A detektívek kihallgatták Nicole barátját, Michael Reidet, aki azt állította, hogy az eltűnésének éjszakáján látta utoljára Nicole-t, amikor "kiment inni". Novak nyomozó szerint tudta, hogy Nicole meghalt, amikor Reid a múlt időben utalt rá, és azt mondta Novaknak: "Nem szerettem Nicole-t. Csak barátok voltunk." De a nyomozónak nem volt bizonyítéka a gyanú alátámasztására.

Nicole édesanyjának, Pat Arochasnak, a nagybátyja, Walt Werner a Hackensacki, javasolt egy médiumot, akit a rendőrség is használt néha. Ez a pszichés New Jersey-i lakos, Frank St. James volt (képen), állítólag eltűnt személyek felkutatásáról volt ismert.

Frank St. James azt állította, hogy kapcsolatba lépett Nicole szellemével, aki "otthonához közeli" mocsaras területen mutatta meg autóját, amelyet csak a levegőből lehetett látni.
Novak nyomozó június 6-án, öt nappal Nicole eltűnése után, helikoptert tudott biztosítani a helyi mocsaras területek felkutatásához, majd megtalálták Nicole holttestét kocsijában. A hírek szerint Reidet kábítószerrel elkövetett gyilkosság miatt vád alá helyezték, és tíz év börtönre ítélték.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL