REJTÉLY-MISZTIKA

7 valós sztori, amelyből kiderül, milyen nagy hatalommal bír a modern boszorkányság napjainkban

Boszorkánydoktorok, wiccák, sámánok és szellemmesterek tevékenykednek szerte a nagyvilágban. A modern boszorkányság él és virágzik és nem csak hétköznapi szinten, hanem egyesek a világi dolgokban is kiakarják venni a részüket, mint például politikusok megbuktatásában, vagy világbajnokságok befolyásolásában… lássunk 7 ilyen valós sztorit, amelyből kiderül, milyen nagy hatalommal bír a modern boszorkányság!

 

Nem lehet sem bizonyítani, sem pedig cáfolni a mágia létét. De ha hihetünk a szellemekben, démonokban, az ördögűzésekben és számos paranormális jelenségben, akkor már miért ne létezhetne olyan, hogy mágia, és vele együtt a művelői, a boszorkányok és mágusok?

Mert könnyen feltételezhetnék – ahogy a következő sztorikból is kiderül – hogy a mágia a primitív emberek eszköze, akik elzárt közösségben, törzsekben élnek, távoli falvakban és országokban, távol a civilizációtól. Igen, talán lehet, hogy ők vannak lemaradva technikailag és amit mágiának hisznek, az valami egészen más, megfogható, megmagyarázható dolog. Pedig a világ minden táján találhatóak meg boszorkányok és sámánok, legfeljebb ők visszafogottabban űzik a tevékenységüket.

A sztorik után érdemes lehet azon elmélázni, hogy tényleg ilyen sok elmaradott és barbár, illetve álmodozó ember él, akik hisznek a mágiában? Vagy vajon mi vagyunk szűklátókörűek és nem vesszük észre, hogy ez  valódi dolog? Aztán addig nevetünk rajtuk, amíg egyszer tényleg csak koppanni fogunk?

{KEPGALERIA}

Erőteljes varázslat Donald Trump ellen

Az Egyesült Államok állampolgárainak fele totál boldogtalan volt, amikor Donald Trumpot választották elnökké. Sokan szeretnének tőle megválni a következő négy évben, ezért jó páran a mágiához fordulnak segítségért. 2017 februárjában létrehoztak egy Facebook eseményt, hogy összegyűjtsék New Yorkban a mágiához értő személyeket, hogy egy tömeges varázslattal megakadályozzák Trump elnököt, hogy kárt okozzon az Egyesült Államoknak és a világ más részeinek. Sok modern boszorkány és wicca, akik nem tudtak megjelenni a New York-i rendezvényen, úgy döntöttek, hogy gyertyák, kristályok és tarot kártyák segítségével saját otthonukba végzik el a varázslatot. Az igézet valahogy így szól ellene: "Megkötlek Donald J. Trump, hogy gonosz terveid ne érhessenek célba.” A wiccák elmagyarázták, hogy ez a varázslat nem átok, hiszen nem tesz kárt Trumpban, hanem megakadályozza, hogy másoknak kárt okozzon. Bár egyesek ezt nevetségesnek találhatják, számos jobboldali keresztény "lelki háborút" hirdetett.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL