REJTÉLY-MISZTIKA

Ez a 8 híres ember megjósolta a saját halálát!

Ezek a híres emberek, mindenféle jóskártya és kristálygömb segítsége nélkül sikerült megjósolniuk a halálukat. Nem is olyan lehetetlen, hiszen a prekogníció, vagyis a jövőbelátás, egyáltalán nem csak a kiváltságosok képessége, hanem bárki képes lehet rá, aki spirituálisan kicsit is érzékeny. Úgy tűnik, ez a 8 híresség elég érzékeny volt ahhoz, hogy meglássák a saját halálukat!

Úgy fest, hogy ez a 8 ember tényleg megjósolta a saját halálát: 

Frank Pastore

Frank Pastore, 1970-es és 80-as években a Cincinnati Reds és a Minnesota Twins-ban baseballozott. Idővel pedig lett egy keresztény rádióműsora, ami milliók hallgattak és ahol nyilvános bejelentést tett a saját haláláról. Pastore 2012. november 19-i adásban azt kérdezte: "Srácok, tudjátok, hogy motorozok, ugye? Bármelyik pillanatban meghallhatok, azoktól az idióta emberek miatt, akik indexelés nélkül jönnek át az én sávomba - nem mintha dühös lennék rájuk – de szétkenődhetek a 210-es úton.”

Pár órával ezután a 201-es úton száguldott motorjával, amikor egy 56 éves nő átsodródott a sávjába az autójával, és összeütköztek. Pastore olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy kómába esett, majd egy hónappal később meghalt.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL