REJTÉLY-MISZTIKA

Ez az ember, miután meghalt, találkozott Istennel, aki feltárta előtte a nagy „tervét”

Egy átmenetileg halott férfi azt hiszi, hogy megjárta túlvilágot. Egy zöld, élettel teli réten járt, és találkozott Istennel, aki megosztotta vele a nagy tervét. Előbb olvasd el a cikket és azután döntsd el, hogy hiszel-e a férfinak vagy sem!

Egy bűncselekményt követően egy Eric nevű férfi az életéért küzdött. Amíg Ericet a mentőben próbálták megmenteni, ideiglenesen, de klinikailag meghalt egy rövid időre. Mielőtt ismét visszatért vona az életbe, Eric úgy véli, látta Istent, aki elmondta neki a "tervét".

Eric azt mesélte, hogy egy buja, zöld területen tartózkodott, ahol hangokat hallott. Úgy gondolja, hogy magával Istennel beszélt, és a Mindenható telepatikus úton szólt hozzá, aki elárulta a tervét.

A férfi a Halálközeli Élmények Kutatói Alapítványának úgy fogalmazott, hogy találkozott egy lélekkel, akivel nem hagyományos módon kommunikált. Nem volt látható, megérinthető, mégis úgy érzi, hogy szerinte maga Isten volt. Hallotta a hangját, de már nem volt sehol a békés rét. Egyszerűen a szeretetben létezett. Nehéz ezt kifejteni, mert meghaladja azt, amit egy halandó megérthet.

Véleménye szerint a mennyekben lehetett, valahol néhány ezer mérföldre az egész Földtől. Ott találkozott Istennel, aki megosztotta vele a tervét.

"A lelkek felkeltek és Isten felé vették az irányt, mások a sötétségbe sodródtak. Nem éreztem, hogy versenyeznem kellene, mert elvoltam tévedve. Bepillantást kaptam abba, hogy mi fog történni, amikor mindenki megtér Istenhez.”

Nem tud ennél pontosabb részleteket közölni, de eluralkodott rajta a csodálat és a szeretet hatalmas érzése. 

"És akkor a látomás lezárult előttem. Azt hittem, hogy már a Mennyben vagyok."

Dr. Sam Parnia, a New York-i NYU Langone Orvostudományi Kar gondozási és újraélesztési kutatásainak igazgatója azonban úgy véli, hogy az olyan tapasztalatok, mint Ericé, gyakoriak, és nem feltétlenül a túlvilágnak köszönhető.

Dr. Parnia elmondta: „Az emberek egy fényes, meleg, barátságos fény érzését írják le, amely vonzza őket.”

Sokszor még az elhunyt rokonaikat is látni vélik, akik üdvözlik őket odaát.

"Gyakran mondják, hogy sok esetben nem akartak visszajönni, annyira kellemes volt, és olyan, mint egy mágnes, amely vonzza őket, és emiatt nem akarnak visszatérni.”

„Illetve sokan arról számolnak be, hogy elválnak a testüktől, és figyelik az orvosokat, illetve az ápolókat."

Van tudományos magyarázat a halálközeli élményekre

Az egyik legkézenfekvőbb magyarázat rá a kutatók szerint, hogy ezek az élmények nem az agyhalál ideje alatt, hanem előtte vagy utána jönnek létre. A szív leállását követően az agy még nagyjából 10 másodpercig aktív marad. 

Egy másik magyarázat szerint az agy nem „kapcsol le” teljesen, csak olyan alacsony szinten működik, amit az EEG-vel sem lehet mérni. Viszont ilyen alacsony mértékű agyműködés mellett nehezen elképzelhetőnek tartanak ekkora intenzitású tudatosságot.

De létezik egy olyan elmélet is: a halálközeli élmény a tudatosság egy változó állapota. Ilyenkor az identitás és az érzelmek a tudattalan testtől függetlenül működnek, de megmarad egyfajta érzékszervektől elrugaszkodott észlelés.

 

forrás

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL