Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Ez egy ismeretlen repülő tárgy számomra.” – 5 döbbenetes UFO-eset az elmúlt időszakból

Szerző:
Szabó Anna
Chris Impey csillagász, az Arizonai Egyetem munkatársa szerint az ufók többségének "hétköznapi" magyarázata van. Például a Föld közelében található űrben milliárdnyi objektum található, amelyek inspirálhatják a feltételezett UFO-megfigyeléseket. Pedig meg kell hagyni, roppant hitelesnek tűnik ez az 5 beszámoló!

Chris Impey ezt írta: „A legtöbb ufónak hétköznapi magyarázata van. Több mint a fele meteoroknak, tűzgolyóknak és a Vénusz bolygónak tudható be.” De természetesen mindenki döntse el maga, hisz-e az ufók létezésében vagy sem.

Egy idegen jármű lebegett Texas felett

Egy szokatlan alakú tárgyat láttak az égbolton Denton megye felett. Úgy tűnik, hogy a YouTuber EagleRun23 által online megosztott "észbontó" videó egy két vékony oldalú és lekerekített tetejű tárgyat mutat a levegőben - a szemtanúk megdöbbenésére.

Az EagleRun23 szerint az objektum a hónap elején jelent meg Texas égboltján, a videó helyi idő szerint június 4-én 20.57-kor készült.

A YouTube-on közzétett rövid leírásban a feltöltő ezt írta: „Ez egy ismeretlen repülő tárgy számomra, mert nem tudom, mi volt.”

 forrás

ufo rejtély misztika idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL