REJTÉLY-MISZTIKA

Szex az ősi Hawaiin: 9 arcpirító tény arról, hogy élték meg a szexualitást

Hawaii egy paradicsom, buja zöld tájakkal, gyönyörű strandokkal és közel tökéletes időjárással. Az ókori hawaii kultúra tükrözte a paradicsom eszméjét a szexuális szokásaikban is, amely nyitott és meglehetősen laza erkölcsű volt. Az ókori hawaii szexuális kultúra nagyon különbözött a behatoló nyugatiakétól, mint azt látni fogod!

Ami a nyugatiaknak már akkor idegen volt, az nekik teljesen természetes. Döbbenetes, mennyi mindenben különbözött az az ősi Hawaiin élők szexuális szokásai:

Vérfertőző kapcsolatok

A vérfertőzés Hawaii királyi körében nagyon hasonló volt az ókori európai királyi családokban megszokott családon belüli kapcsolatokhoz - mindkét kultúra megpróbálta megőrizni és kibővíteni a családfáját. A Hawaii főnökök azonban gyakran közvetlenebbek voltak a családon belüli kapcsolatokban. A testvérek gyakran házasodtak, mindezt annak érdekében, hogy utódokat hozzanak létre. Azonban az egyszerű emberek számára ezt a gyakorlatot elfogadhatatlannak tekintették.

Kamehameha királynak 27 partnere volt, és öt felesége, köztük az egyik unokahúga, Keopuolani. Gyerekeik közül ketten egymásba szerettek és összeházasodtak.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL