SZÉPSÉG

10 napi rutin a japán nőktől, ami neked is segíthet kívül-belül megfiatalodni

A japán nők minden rekordot megdöntenek, ha arról van szó, hogy évtizedekkel fiatalabbnak nézzenek ki a valódi koruknál. Néhányan olyan fiatalosak, hogy az anya-lánya képeken szinte megkülönböztethetetlenek. Ha eddig azt gondoltad, hogy az időjárás vagy a jó genetika teszi, meg fogsz lepődni, ha megtudod az igazi okokat.

Próbáld ki te is a japán nők 10 napi rutinját: 

Mosd meg az arcod rizs vízzel

A rizs gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, melyek megvédik a bőrt a korai öregedéstől, kisimítják és ragyogóvá teszik. A japán nők már nagyon régóta alkalmazzák az arcuk és hajuk mosására a rizsvizet, ennek az elkészítése otthon is nagyon egyszerű. Ha nem sietsz, próbálj meg erjesztett rizsvizet készíteni.

Tegyél fél bögre rizst egy tiszta edénybe, majd öblítsd le több alkalommal. Adj hozzá 2 bögre vizet és 15 percig áztasd. Szűrd le a rizst, majd tartsd a vizet egy üvegben 1-2 napon át szobahőmérsékleten. Megállapíthatod, hogy a rizsvized készen van, ha a szaga egy kicsit savanykás. Ezután használhatod az arcod vagy hajad mosására, 1-2 bögre vízzel felhígítva. A maradékot tárold hűtőben.
  

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL