SZÉPSÉG

11 egyszerű szabály, amit minden nőnek érdemes betartani - Így maradhatsz 30 felett is gyönyörű, fiatalos

Képzeld el, hogy egy egyedim gyönyörű jelmez van rajtad, amely tökéletesen passzol hozzád, és úgy néz ki, akár egy egymillió dolláros ruha. Annak érdekében, hogy minél időtállóbb legyen, időben gondoskodni kell róla, hiszen nyilván nem akarod megvárni, míg kilyukad és toldozni-foltozni kell, nem igaz? Ugyanez a helyzet a bőröddel, már viszonylag korán gondoskodni kell a fiatalon tartásáról.

Most megismerhetsz néhány olyan bőrápolással kapcsolatos tanácsot, amely segítségével fiatalos és gyönyörű marad a bőröd, akkor is, ha már elmúltál 25 éves. 

5. szabály: hagyj fel a káros szokásaiddal

A rossz szokásokat azért nevezik rossz szokásnak, mert káros hatással vannak az egészségre. Mivel a bőr nagyon érzékenyen reagál a szervezetben lezajló zavarokra, ezért bizony a káros szokások rossz hatással vannak a bőr állapotára. 25 éves kor után érdemes átgondolni felelősebben, hogy mivel is ártasz saját magadnak. Lazíts és hagyj fel a káros szokásaiddal.

Mit kell tenned: persze, nem kell minden hétfőn fogadkoznod, hogy új életet kezdesz – erre nagyon kevesek képesek. Érdemes inkább apró lépésekben haladni. Például, ha szeretsz későig fent lenni, akkor próbáld meg normalizálni az alvási szokásaid, kerülj minden este időben ágyba. Még akkor is, ha például éjjel fél 3-kor fekszel le általában, semmiképpen ne tolódjon ez ki akár 3 órára. Ha képes vagy önfegyelemre, akkor a lefekvés is könnyebben megy majd. Manapság már számos módszer létezik eme rossz szokás leküzdésére, elegendő csupán az interneten utánanézni.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL