SZÉPSÉG

11 egyszerű szabály, amit minden nőnek érdemes betartani - Így maradhatsz 30 felett is gyönyörű, fiatalos

Képzeld el, hogy egy egyedim gyönyörű jelmez van rajtad, amely tökéletesen passzol hozzád, és úgy néz ki, akár egy egymillió dolláros ruha. Annak érdekében, hogy minél időtállóbb legyen, időben gondoskodni kell róla, hiszen nyilván nem akarod megvárni, míg kilyukad és toldozni-foltozni kell, nem igaz? Ugyanez a helyzet a bőröddel, már viszonylag korán gondoskodni kell a fiatalon tartásáról.

Most megismerhetsz néhány olyan bőrápolással kapcsolatos tanácsot, amely segítségével fiatalos és gyönyörű marad a bőröd, akkor is, ha már elmúltál 25 éves. 

8. szabály: mosolyogj

Az első ráncok, amelyek megjelennek az arcodon, mimikai ráncok. Könnyű betájolni egy-egy személy karakterét, hiszen ha egy ember elmúlt 50, akkor már láthatóvá válik, hogy melyek az adott archoz társuló leggyakoribb érzelmek, olyan akár egy maszk. Bizony, előre kell gondolkodni, hogy később milyenné is akarsz válni.

Mit kell tenned: a nem kívánatos arckifejezések eltávolításához érdemes gyakorolni a különféle relaxációs technikákat. Mindez segít a stressz leküzdésében és az arcizmok ellazulásában. Próbáld meg szabályozni kissé az arckifejezésed, tudatosan téve ezt, és időről-időre ellenőrizd, hogy az egyes érzelmek, milyen arckifejezéseket eredményeznek. És mosolyogj! Minél többet és minél inkább mosolyra fakadsz, annál inkább automatikusan teszed majd, és ez visszatükröződik majd az arcodon.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL