SZÉPSÉG

7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

Előbb vagy utóbb minden nő megtapasztalja az öregedés első jeleit, amelyeket persze igyekszik elrejteni. Próbálják eltüntetni az apróbb ráncokat és a frizurájukra is mindinkább odafigyelnek. Ám vannak az öregedésnek finomabb jelei is, amelyek elsőre ugyan nem feltűnőek, ám ha nem figyelsz oda eléggé rájuk, a későbbiekben már tehetetlen leszel. Vajon milyen jelekre kell odafigyelned?

Most megmutatjuk azokat a finom, de mégis látható jeleket, amelyek az öregedést jelzik, illetve megtudhatod azt is, hogyan akadályozhatod meg mindezt.

 

4. Szemöldök

Fiatalon még mindenkinek szépen ívelt és dús szemöldöke van. Ám a homlok oldalán lévő rész a korral megereszkedik, emiatt a szemek és a szemöldök közötti távolság lerövidül. Emiatt az arc sokszor túl szigorúnak tűnhet.

Hogyan akadályozd meg mindezt:

Ne várd meg ezt a pillanatot, amíg a szemöldököd is megereszkedik. Ha már ilyesmi változásokat észlelsz, akkor nagyon nehéz tenni bármit is, kivéve persze a szépészeti beavatkozásokat vagy tartós sminket. Mindezt elkerülheted, ha rendszeresen átmozgatod az arc izmait.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL