Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

A burgundi és a kék a sláger idén ősszel - Nappali és esti sminktippek

Szerző:
Szabó Anna
Sokakat meglephet, de ebben a szezonban a kék újra virágkorát éli a sminkdivatot tekintve. Emellett dominálnak a nehezebb, sötétebb színek, mint például a burgundi. Legyen szó esti vagy nappali sminkről, bátran használhatjuk mindkét szín árnyalatait.

A legújabb trendeket Sárkány Márti, a MOM Park Douglas Senior Make-Up Artistja mutatja be.

„Az utóbbi időszakban a földszínek uraltak mindent, most viszont két nagy visszatérő került fel a palettára: a kék, és annak összes árnyalata, mint az indigó, a királykék, az acélkék vagy éppen a hűvös jeges kék, illetve a burgundi, a vörös hidegebb tónusa" – kezdte a szakember, aki minden korosztályt arra biztat, hogy csempéssze be ezeket a színeket a sminkjébe, de persze csak mértékkel.

{KEPGALERIA}

A visszafogott, természetes nappali sminkek alapját továbbra is földszínek adják, viszont egy élénk rúzzsal feldobhatjuk megjelenésünket. A highlighterek elengedhetetlenek az egészségesen ragyogó bőrhöz, könnyed összetételükkel maszkhatás nélkül egységesítik az arcszínt, a szemhéjon használt üde nude színek pedig élénkítik tekintetünket. Érdemes a szánkat hangsúlyossá tenni egy matt árnyalatú bordó, vörös rúzzsal, ami nem csak sikkes megjelenést kölcsönöz, de táplálja is az ajkakat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL