Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

Téli hideg - Fókuszban a kézápolás

Szerző:
Szabó Anna
A kéz egy csodálatos „eszköz”, amellyel majdnem mindent meg tudunk csinálni, amit csak kitalálunk – dolgozni, enni, festeni vagy akár beszélni. Kezet fogunk köszönéskor, megérintünk vele másokat és gyakorlatilag minden tevékenységnél használjuk, amit csak végzünk. Fontos számunkra, ezért mindenképpen megérdemli a mindennapi figyelmünket.

A kéz számtalan hatásnak van kitéve nap mint nap a munka, és a házimunka során egyaránt. Ezt télen tetézi a hideg, fagyos időjárás illetve a beltéri száraz levegő. Mindezek együttesen előidézhetik a bőrt védő lipidréteg károsodását, a kézbőr túlságosan kiszárad, érzékenyebbé válik, hajlamos az irritációra, és gyorsabban öregszik. A sértetlen lipidréteg ugyanis megakadályozza a víz és ásványi anyagok elillanását a szervezetből, védi a bőrt a kiszáradás, a külső környezeti tényezők negatív hatása, és a kórokozók ellen.

{KEPGALERIA}

A kézápolás természetes része a körmök ápolása és kezelése is. A körmöket reszelő segítségével alakítsd azonos alakúra és hosszúságúra. Reszeléskor haladj a köröm szélétől annak közepe felé. A köröm körüli bőrre is fordíts figyelmet, de soha ne vágd le, elég, ha egy bőrfeltoló segítségével visszatolod a körömágyhoz a körömlemezre ránőtt részeket. Ha a bőr száraz és kemény, vigyél fel a köröm környékére egy kis réteg tápláló krémet, amely lágyítja, és finoman masszírozd be. A NIVEA Creme eucerit tartalma miatt fokozza a bőr rugalmasságát, ezért ebben az esetben is nagyszerűen használható. A kezelt körmöket lakkozd kedved szerint, vagy az alkalomnak megfelelően. Hogy a szép és ápolt kezek minél tovább kitartsanak, védd a vegyszerekkel való munkák során, a kosztól és tisztítószerektől gumikesztyűvel.

NIVEA Creme – tápláló univerzális krém a bőr rugalmasságát fokozó eucerittel.

Ára:

30 ml   359Ft

75 ml   659Ft

100 ml 799Ft

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL