SZEX, SZERELEM

8 dolog, amit sosem szabad mondani egy kapcsolatban - Hacsak nem akarsz szakítani!

A szavak olyan erővel rendelkeznek, hogy akár másodpercek alatt képesek felemelni vagy lerombolni a hangulatodat. Szeretteink sokkal érzékenyebbek a kritikáinkra és más kellemetlen megjegyzéseinkre, ezért egy kapcsolatban mindig mérlegelni kell, hogy a szavaid esetlegesen mekkora károkat okozhatnak.

Ha egyszer kimondtad őket, onnantól kezdve visszafordíthatatlanok, akár néhány egyszerű kifejezés is mély sebeket ejthet. Íme, 8 dolog, melyet soha nem szabad mondani egy kapcsolatban, kivéve, ha szakítani szeretnél. 

„Úgy tűnik, felszedtél néhány kilót”

Mielőtt kritizálnád a partnered megjelenését, legyen az akár súlyfelesleg, bőrhibák vagy rossz lehelet, alaposan gondold végig, hogy milyen ok húzódhat mögötte. Általában nem csak annyiról van szó, hogy túlságosan elengedte magát és ellustult, hanem sokkal mélyebb gondok rejlenek a háttérben, és ezeket kell felfedezned. Stressz, túl sok munka, alacsony immunitás, alváshiány, vagy akár elfojtott érzelmek is okozhatnak változást a kinézetben. Tehát ne a következmény miatt kritizáld a partneredet, hanem próbáld meg kitalálni, hogy mi bántja őt.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL