SZEX, SZERELEM

8 dolog, amit sosem szabad mondani egy kapcsolatban - Hacsak nem akarsz szakítani!

A szavak olyan erővel rendelkeznek, hogy akár másodpercek alatt képesek felemelni vagy lerombolni a hangulatodat. Szeretteink sokkal érzékenyebbek a kritikáinkra és más kellemetlen megjegyzéseinkre, ezért egy kapcsolatban mindig mérlegelni kell, hogy a szavaid esetlegesen mekkora károkat okozhatnak.

Ha egyszer kimondtad őket, onnantól kezdve visszafordíthatatlanok, akár néhány egyszerű kifejezés is mély sebeket ejthet. Íme, 8 dolog, melyet soha nem szabad mondani egy kapcsolatban, kivéve, ha szakítani szeretnél. 

„Nincs időm erre.”

Lehet, hogy nagyon elfoglalt vagy, hiszen a karriered építésén dolgozol, vagy a nap 24 órájában a telefonodon chatelsz, de nem szabad hagyni, hogy a párkapcsolatod szenvedjen hiányt emiatt. A partnered ilyen félresöprése ahhoz vezethet, hogy máskor nem fog hozzád fordulni semmivel, és nem oszt meg veled semmit. Ha egy lappangó problémát szeretne megbeszélni, de te figyelmen kívül hagyod őt, az csak még nagyobb gondokat fog eredményezni. Amikor tényleg nem érsz rá, legyél őszinte és ajánlj fel egy időpontot, amikor le tudsz ülni vele, beszélgetni a történtekről. Így megmutathatod neki, hogy valóban törődsz vele.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL