Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

Szexelni szoktál, vagy szeretkezni? – Íme, 5 jelentős különbség a kettő között

Nem titok, hogy alapvető különbségek vannak a szex és a szeretkezés között, néha azonban nem teljesen tiszta, hogy ezek mik is pontosan. Azt sem tudhatod mindig, hogy amit éppen átélsz, a kettő közül melyik. Van, hogy elmosódik a közöttük lévő határ.

Az egyik leglenyűgözőbb dolog abban, hogy komoly, szeretetre és elköteleződésre épülő párkapcsolatban vagy, az a szeretkezés a partnereddel. Olyan érzés ez, amit újra és újra meg akarsz tapasztalni, olyan gyakran, amennyire csak lehet. Persze, mindig vicces valakivel csak egyszer, a hálószobában intimitásba bocsátkozni, de az öröm és élvezet, ami a szeretkezéssel jár, nem mérhető hozzá. Az érzelmi kapcsolat egészen más szintre tud emelni.

A szeretkezés tényleg az egyik legjobb dolog a világon. Sokkal szorosabban hozzáköt a párodhoz, és semmi más nem fogható hozzá. A csakis a szex öröméért végzett szex is izgalmas és kellemes, főleg ha a partnered és közted megvan az a bizonyos kémia. Ha azonban megtalálod azt, akihez érzelmileg is vonzódsz, soha többé nem fogod tudni és nem is akarod majd máshoz hasonlítani.
 

1. Más a motiváció

A szexet a fizikai élvezetek vágya miatt kezdeményezzük. Nincs mit rajta tagadni, ez tisztán fizikai tapasztalat.
A szeretkezéskor egészen más élvezet iránti vágy motivál. Érzelmi kapcsolatot, kötődést keresel, amit megoszthatsz egy másik emberrel. Az hajt, hogy kézzelfoghatóvá tedd a szerelmed iránti érzelmeidet.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL