SZÓRAKOZÁS

Összekapartuk! A 7 legkevésbé elcsépelt, romantikus karácsonyi film! - Ne hagyd ki őket!

Nem volt könnyű, de sikerült. Összeszedtük. Közelednek az ünnepek, és ahogy lenni szokott, ugyanazokat a karácsonyi filmeket adják a tévében. Te nem unod? Ha igen, akkor itt van neked 7 olyan kevéssé elcsépelt, de szörnyen romantikus, sors összehozott minket és beteljesülős nagy szerelem típusú karácsonyi filmek, amik majd megmelengetik a szívedet!

Szerelem a végzeten

1990 telén járunk. Jonathant (John Cusack) és Sarát egy az ünnepi vásárlás során hozza a véletlen. Meg egy pár kötött kesztyű. Mind a ketten idegenek New York-ban, ám nem egymás számára. Azonnal fellobban a sorsszerű találkozás eredménye: a szerelem. De mindketten járnak valakivel. Mégis együtt töltik az estét Manhattanben kószálva, közben még csak egymás nevét sem tudják. És mikor az éjszaka véget ér, el kell válniuk. Az elbűvölt Jonathan azt szeretné ha számot cserélnének, de Sara fél és inkább azt javasolja, hogy bízzák a közös jövőjüket a sorsra. Ha tényleg az egymásnak teremtette őket az ég, akkor megtalálják egymást. Legalábbis ez a terv.

De néhány évvel később Jonathan és Sara élete más irányt vett, és mindketten arra készülnek, hogy összekössék életüket valaki mással. Vagyois azonnal fel kell kutatniuk egymást, mindenáron. Akkor... mégis csak a kezükbe veszik a sorsukat?

Romantikus, megható, sorsszerű...

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL