UTAZÁS

A 10 leghátborzongatóbb úti cél - szerintünk

Utazni, világot látni csodálatos érzés. Ám vannak olyan helyek, ahova csak a legbátrabbaknak, vagy legelszántabbaknak ajánlott ellátogatni. Ez a lista a 10 legrémisztőbb helyet mutatja be a Földön, melyeket az átlagember aligha ismerhet – legalábbis személyesen.

{KEPGALERIA}

Aokigahara - Japán

Aokigahara, vagyis a Fák Tengere, a Fuji hegy lábánál található Japánban. Ebben az erdőben találtak olyan sziklás üregeket, melyeket évente jég borít. Az erdő talaja elsősorban vulkanikus kőzetből áll, így rendkívül nehéz áthatolni rajta. Vannak nem hivatalos nyomvonalak, ösvények, melyeket évente „testvadászatra” használnak a helyi önkéntesek. Az erdő mélyén ugyanis gyakran lehet emberi maradványokra bukkanni. Érdekes, hogy a maradványok csak szétszóródott csontokból állnak és nem teljes csontvázak. A helyi lakosok és az oda látogatók ráadásul szokatlan paranormális jelenségekről számolnak be.

Azt mondják, hogy az Aokigahara a világ második legnépszerűbb öngyilkossági helye San Francisco Golden Gate Hídja után. Az 1950-es évek óta több mint 500 ember veszítette életét az erdőben, leginkább öngyilkosság következtében, kb. évente átlagosan 30 fő.

2002-ben 78 holttestet találtak itt, felülmúlva az előző rekordot, a 73-at, 1998-ból. Az öngyilkosság magas aránya vezette a hivatalokat arra, hogy az erdőben jeleket helyezzenek el, arra biztatva azokat,akik öngyilkosságot akarnak elkövetni, hogy inkább kérjenek segítséget, és ne a halált válasszák.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL