ANGYALISKOLA

10 módszer, a Harmadik Szem Angyalaitól, amivel felnyithatod és megerősítheted a homlokcsakrádat

A harmadik szemhez, vagyis a hatodik csakrához több angyal is tartozik. Alapvetően Chamuelt mondják a hatodik csakra angyalának, de ugyanúgy felelős érte Raziel és Metatron is. Bármelyikőjükhöz fordulhatsz, szívesen segítenek, hiszen megosztották velünk azokat a módszereket, amelyek segítségével sikeresen felnyithatjuk a harmadik szemünket, megerősíthetjük és gyógyíthatjuk is!

A harmadik szem, illetve a hatodik csakra a két szemöldök között helyezkedik el. Ez a csakra felelős az álmokért, a megérzésekért, a tisztánlátásért, ami a tiszta gondolatokat és énképet adja, és aminek köszönhetően képessé válhatunk meglátni a valóságot, az aurát és a különböző asztrál lényeket.

Ha egészséges és eléggé nyitva van a harmadik szemed, megtalálod az életutadat, meglátod az égiek által küldött jeleket, gyakran érnek kisebb megvilágosodások, tisztábbak lesznek a megérzéseid és igen, olyan dolgokat láthatsz, amit mások nem.

Gyakorold rendszeresen a következő 10 dolgot és erős, egészséges lesz a harmadik szemed:
  

6. Lila és sötétkék ruhák viselése és ételek fogyasztása

Ha szeretsz öltözködni, és kedvedre való a sötétkék meg a lila, akkor azokkal úgyszintén elősegítheted a harmadik szemed működését. Sőt, nem csak ruházatokkal és kiegészítőkkel érheted el, hanem lila, illetve sötétkék színű ételek fogyasztásával is. Vagyis szóba jöhet a szilva, padlizsán, káposzta, kel, áfonya és lila hagyma. A sötét leveles zöldségek is elősegíthetik a működését. Arról pedig nem szabad megfeledkezni, hogy a drogok és az alkohol rossz hatással vannak a tobozmirigyre.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL