FÉSZEK

8 tipp, amikkel megtisztíthatod otthonodat a negatív energiáktól

A feng shui szerint azok a helyek, ahol energiánk a maximumon van, pozitívnak, könnyednek és szabadnak érezzük magunkat, bírnak a legjobb energiákkal. Amikor nem így érzünk, akkor energiánk blokkolva van, ami által sokkal lehangoltabbak leszünk. Ezeken a helyeken lustának, kimerültnek, kiégettnek érezzük magunkat.

Az ilyen helyzetekben bölcs döntés, ha őseink példáját követve elvégzünk néhány tisztító rituálét, hogy friss energiákkal töltsük fel a helyet, mert így mi is fiatalosabbak és kipihentek leszünk, energiánk pedig felszabadul.

Az alábbi lista olyan gyógynövényeket és rituálékat sorol fel, amik segíthetnek pozitív energiával átjárni az otthonodat. Figyelmeztetés: bárhol is végezd a szertartást, mindig legyenek nyitva az ablakok, és bármit is gyújtasz meg, ne hagyd őrizetlenül.
 

1. Rendteremtésért égess cédrusfát

A cédrusfa elégetésekor keletkező füst segít eloszlatni a szobában lévő negatív, vagy rossz energiákat. Ilyen az is, amikor olyan ruháktól szabadulsz meg, amik rossz emlékeket ébresztenek benned. A cédrus égetése által a szobában lévő tárgyak által megkötött rossz energiák mind eltávoznak. Használd akkor is, amikor új antiktárgyakat szerzel, mert az előző tulajdonos energiáit még magukban hordozzák.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL